KORPEN ETT AV MINA KRAFTDJUR



KORPEN FÖR MIG ÄR KRAFT,EN SÅDAN
FANTSTISK KÄNSLA
DETTA KORT TALAR SITT EGET SPRÅK
DET BETYDER MYCKET FÖR MIG

MITT LIV
MIA


KÄNSLAN AV ATT LEVA


Känsla för mig är när jag tar mig uppåt framåt i mitt liv


    Djarfur låter mig ta mig uppåt och utvecklas ,
framåt i livet han är min bästa läromästare, han vet hur man öppnar livet.


MORGONDAGEN GRYR

God morron!

Har haft en orolig natt en son med hög feber och en förfärlig hosta, ja då går det inte att sova själv har jag en axel som inte är som den ska efter förra helgens incident, nog är det väl helt otroligt att jag som alldrig haft ont i axeln på detta vis ja nu har jag det och känner mig handikappad plus en hand med bandage och det enda som allt beror på är dålig kommunikation eller som man säger mottagaren är inte på.

Vad gör man när man känner att man vill dela med sig av sin kunskap som bara bubblar inom sig, och ingen mottagare finns, ja då känns det som att man brinner innifrån, det är en märklig känsla att känna sin kunskap.
Det blir ofta att , ja ja det där har jag varit med om man är liksom ett steg före hela tiden. Det kan komma att bli jobbigt mellan varven, men det går inte att göra något åt, för min givare är så stor  och stark kanske det skrämmer. Många väljer nog att döma en sådan människa till att man är näsvis eller obekväm, jag minns det är noig 2-2,5 år sedan åren går fort men i alla fall detta år som det gäller så fick jag ganska många nya smeknamn ska försöka komma ihåg de flesta de var som stroppig, flamsig, fjortis,tramsig,egoist,ensamvarg,människor vände sitt ansikte ifrån mig när dom såg mig? Jag anser att dom gjorde allt annat än såg mig.

Dom dömde mig men genom att dom dömde mig så var det dom själva som blev dömda, jag har blivit beskylld för att själa ja ganska många saker har jag blivit beskylld för jag har fått hotbrev och blivit hånad, de människor som jag trott betytt nått för mig har visat sig vara de falskaste av de alla, som sagt jag har blivit beskylld för nått jag inte gjort utan de är deras egna handlingar som de projicerat eftersom jag lyser och lever så vill de släcka mig, jag lovar att när jag nu ser detta spel så klart så kan de bara tro att det kommer att fungera för dom kommer inte att klara det!!!

Det jag har lärt mig genom detta är att jag måste känna mig själv jag måste våga se mig själv, för gör jag det så är jag ett med mig själv och harmonin flödar och det är detta jag menar är så svårt när man har ett stort  öppet hjärta, varför skall man då bli missförstådd hela tiden och beskylld?Kan det åter bero på denna hemska svartsjuka,avundsjuka eller ren handlingsförlamning? tänk att människan kan gå så långt att kommer dom inte åt mig, så ger de sig på mina djur tänk att någon? Klippte av min Djarfur manen, det är sjukligt eller? Någon stal min nya mobil i mitt hem, galen människa anser jag!!Någon stal 3000 i mitt hem ja vad säger man? Inte är det jag själv som står för dessa handlingar precis.

Så denna morgon är det mycket som vill komma ur mig så att jag kan slänga det på tippen, det är på tiden att efter åter ett data haveri som slutade med att datorn fick åka hem till Göran för att börja fungera tur det finns kunniga människor det blev en hel del byte med virusskydd och program, så jag for fortsätta mitt skrivande i dag flera timmar senare.

En sak till jag och den tekniska världen passar inte så bra ihop, men jag satt på mig mitt halsband med min ametist och tänk det känns lungnare. Idag blir det åter igen en vacker dag solen lyser och det är vindstilla, konstaterade igår att hö måste hämtas det började ta slut så det är bara att åka och hämta . Jag är stel som en pinne det känns inte bvra i nacke och axel vad ska detta bli jag har inte tid att vara invalid jag undrar vad som hände med axeln  det får nog bli doktorn, jag undrar vad han säger om det är den doktorn Britta hade? Vem vet.

Jag blev glad när jag fick ett tips igår och det är min bok det handlar om nu känns det än närmre till att den skall bli verklighet, hinner nog komma igång under sommaren med den först skall min a studier ta slut och det är snart. Natten har varit jobbig jag har varit ute på vift blivit begravd i snö och jagad i skogen för att bli hängd, ja detta går ju att tyda och det jag tyder detta till är någån eller några vill stoppa mig i ett fack och inte lpåta mig få min kraft ur naturen och genom att hänga mig få tyst på mig .

Det jag kan glädja dessa energier med är att ju mer de försöker ju mer kommer mitt hjärta att växa och mitt ljus luser än starkare. Ta bara som exempel igår när vi var på hockey i Furudal det blev som jag trodde eller rättare sagt visste, människor är så små de vänder bort huvudet när man hälsar eller så går de omvägar, det är så att man kan skratta rakt ut tänk om de visste hur de förlöjligar sig själv så då för man plocka till psykologin ganska fantastiskt det funkar uppenbart. Människor talar sitt klara kroppsspråk det är så sant att kroppen ögonen talar om, kom i en situation där hårda ord växlats för ett par veckor sedan inte mitt fel och tänk att dessa människor inte visste vad de skulle ta vägen när jag stod öga mot öga dom blev så obekväm. Dom skämdes och det bet ganska så hårt , deras egna ord slog mot dom själv dom blev förlorare och jag blev än starkare.

Detta är märkligt men styrkan är så stark när man är i den, det är som min vän korpen säger det finns inga hinder , det finns inget tvång,  va i din styrka i din frihet och du flyger högt upp bland molnen du ser bara möjligheter. Du känner en oerhörd lättnad kravlös kärlek.

Det handlar om respekt och accepterande, jag kan respektera och acceptera mucket men att bli kränkt i min personlighet i mitt eget liv det går att förlåta men inte acceptera handlingen och genom att jag kan förlåta så förlåter jag mig själv från negativitet men jag låter dom ointe kränka mig.

Jag har bestämt mig för att det är mitt liv som är viktigt för lever jag inte mitt liv så vem är jag då? Låten som vann på melodifestivalen jag tycker om den Det är mitt liv min vän kan det bli bättre.Jag måste orka leva för att orka med familj och djur och vänner resten ska på tippen. Många kommer nog att klassa mig som nått nytt i stil med egoist men jag låter dom hållas, den egenskapen är bra att ha för då blir man inte handlingsförlamad som jag anser många lider av.

Tänk att datorn funkar fortfarande det är helt otroligt, måste jag påstå. Ja ska man börja ett nytt liv med att börja träna kanske en ide eftersom kroppen börjar bli ste som en pinne ? Men morgonen går som alltid över till en vanlig dag med massor att göra som hör en dag till.

Min William ka spela final idag och det kan man ju inte missa, så då får man ratta in sig på Furudal och träffa dessa människor som har nackspärr eller springer men hakan i backen eller än värre ett stort falskt leende, men man är ju härdad så det är bara att stänga av dessa energier och vara sig själv det fungerar perfekt. Man plockar fram taggtråden och spegeln bra verktyg.

Eftersom det funkat så bra med min kompis datorn så tänkte jag att han skulle få vila från mig ett tag nu jag ska fixa massa saker och sedancratta in mig till furudal.

kram MIA 


BÖNEN

Bönen!

Bönen är en styrka och den är det bästa man har,jag ber för att få vara frisk att min familj alla jag värnar om också får vara friska och leva det liv de önskar.Igentligen hela livet och hela mänskligheten jag skänker ett stort vitt ljus till alla till hela världen bilden talar sitt eget tydliga språk, jag låter er ta del av energin det bara känns

EN STOR BÖN FÖR LIVET
FÖR DEN KRAVLÖSA KÄRLEKEN
KRAM MIA 


GLÄDJE OCH SORG

HEJ!

Ja livet ändrar sig på några sekunder, tänk att man vet så mycket fast man inte vill man inser det när situationen är mitt framför en, helt plötsligt så är man mitt i allvaret man får slåss för sitt liv ja jag lovar det är mycket som snurrar i huvudet, det jag tänkte på slå mig inte i huvudet det är så skört. Man kan inte tro att det händer men sanningen är sådan bara att acceptera, det jag vet är att jag har ett liv som många vill leva men inte klarar av att öppnå tror dom själva jag vet att allt är möjligt, men man måste våga möta sig själv och livet.

Det gör ont i mitt hjärta det gör ont i min själ, i sådana stunder känner man sig väldigt ensam, det jag vet är att jag är inte själv jag har min familj jag har mina vänner som finns för mig och det är jag oerhört glad för, i bland har man tvivlat men i dag tvivlar jag inte längre  jag inser att man har en stor styrka för när man ligger där och inte vet om man blir ihjälslagen och inser att jag måste överleva detta livet har precis börjat, att se in i ett par rädda ögon som valde att tolka ett par ord på ett negativt sätt bli frustrerad och tappa sig själv. Det smärtar över att inse att det är min egen bror jag möter hade önskat att det varit någon annan men nu är det sanningen jag måste se. Och att sen veta att ingen rycker in utan de är också lika rädda varav att det tar parti för den som utför handlingen, återigen är det våran största sjukdom som härjar vill säga avundsjuka svartsjuka, jag ser det som att detta kommer att bli människans undergång. Min axel smärtar jag kan inte rida men jag vet att det går över, värre med själen detta är inte min önskan jag har inte valt detta jag vill alla väl, jag fick höra att sådana som mig skall bara hålla käften att jag är egoist, ja jag har fuderat på detta med tanke på att jag ärb självkritisk.

Men jag håller inte med jag är stolt över mig själv som människa jag vågar säga vad jag tycker jag vill leva mitt liv livet är för kort jag lever för min familj och mina sanna vänner mina djur och framtiden jag tror på kärleken och ljuset, de som väljer det andra det får stå för dom jag vet att många människor kommer att tappa sin plats hos mig, med tanke på att de inte kan ge mig någon kravlöshet  de ser mig inte de vill dräpa mig det kan jag inte ge dom, för vill dom inte lyckas med sittliv hur ska de då kunna vara med mig och se mig lyckas??

Denna helg blev liksom ett avstamp, eller var det så att jag klättrade några trappsteg högre? Jag vet att det är så och jag vet att jag litar på mig. Det jag vill säga är att allt mellan glädje och sorg är livet på sin spets det gäller att göra något med det jag tar lärdom och det gör mig stark 

Jag vill skänka ett stort vitt ljus till människor som är vilsna, jag vet om ni vill så kan erat liv förändras, men ni måste vilja det själv,man kan bara leva sitt eget liv och man har eget ansvar ingen annan kan belastas för att man lever sitt liv som man gör,man måste våga se andra lyckas på det viset lyckas man själv också. Ta vara på livet släng inte bort det det kostar för mycket inget är gratis.

Det kostar att ligga på topp!! Men det är det värt
Man är väl viking!!
Lev i ditt hjärta
och det visar vägen
 det har den sannaste nyckeln
hemligheten till din önskan
sanningen till ditt liv

MED EN STOR KRAVLÖS KÄRLEK
HEDRAR JAG LIVET
MIG SJÄLV

MIA





PUSSELBITEN

HEJ!!

Nu var det längesen jag skrev, så det är bara att börja i nått hörn.
Jag börjar med sportlovsveckan som blev allt annat än jag tänkt,
men vad är det inte som blir så, men man ska inte klaga så länge
det känns bra i själen, vad har hänt!? Det har blivit en hel del jobb
Jag har hunnit med fotografering där fotografen var Göran en upplevelse
med tanke på att ,jag fick plocka fram urkvinnan i mig själv, det var ett
måste för att kunna stå emot den vinden som gick rakt igenom märg och ben.

Men det var det värt ! när man ser korten så är jag nöjd,
 som jag också hoppas domsom ser korten också tycker.
För mig så säger korten mycket om mig och det talande kortet
är magi för mig. Djarfur han står dä när man kommer och vad kan vara
bättre när man känner sig stressad, än att komma till honom och titta djupt
i hans ögon och känna hur han bara plockar bort stressen i min kropp, han är så klok 
våran Djarfur han öppnar så mycket starka känslor pusselbiten ramlar på plats när man 
umgås med honom.

I går kväll så var jag och min vän Britta ute på en snabb promenad i  min hemby där
 hon fortfarande bor (VÄSTGÄRDE ),jag flyttade där ifrån fysiskt när jag var 14 år om jag inte minns fel
i och med det så ja egentligen så vet jag inte varför vi kom ifrån varanndra? Nått tonårstok
har jag relaterat det till men jag tror att vi gjorde en personlighets resa på den tiden,
samtidigt som jag stängde av livet och blev bitter jag ville inte flytta, så psykiskt och själsligt har jag
alldrig flyttat från min hemby, det som känns bra i dag är att jag kan acceptera att jag känner som jag gör.

Vi får se vad som händer, man vet alldrig jag tror att jag en dag kommer att flytta tillbaka ?I alla fall
så är jag oerhört tacksam att våra vägar möttes återigen, nån stans inom mig så har jag vetat att vi skulle mötas återigen och är som sagt väldigt glad för det för återigen har en pusselbit ramlat på plats.

Britta undrar om tidigare liv, ja och när jag sitter här och skriver så kommer det till mig att vi varit, syskon på
indianernas tid varav att hästarna skulle komma att sammanföra oss ytterligare en bit närmare minnena,
nu är det så att jag fryser i själen, vi separerades redan på den tiden varav att våran separation blev även i detta liv. Det som var möjligt i detta liv var att vi kunde påverka det.Ja vad säger man det är nog denna känsla av att sakna en syster som jag kännt i så många år en sann kravlös syster känsla, en sak till vi tänker lika lever för samma vision. Jag är så  lycklig över att få gå igenom detta vilken resa.

Ja man ser det klara vi återförenades och denna gång är karmat från förr brutet vi väde det till
det positiva vi hade ett aktivt val. Därför så var det som det var och blev som det blev själva livet.
Sanna vänner är inte många men Britta är min vän det går inte i ord beskrivas det bara känns.

Så det är bara att följa livets flöde att leva, faktiskt härligt om man ser sina möjligheter och är sig själv.

 

MIA


RSS 2.0