EN NY DAG I LIVET

Ja vad ska man säga?
En ny dag blir det alltid har jag märkt trots att det känns som
en enda lång dag.

Ena dagen är det kaos nästa himmelskt,
att kunna bemästra detta är en konst har jag kommit på
det är som att måla en tavla, man börjar i ena änden som man tror skall bli på ett
visst sätt, men när man kommer dit så visar det sig att det var tvärt om.

Man möter människor som man trodde var goda, men visade sig vara onda
det jag är glad över är att jag bemötte detta för då kan jag ,
snabbt välja bort dessa människor som är så låga.

Det jag undrar är vad människor har för självinsikt igentligen?
I vissa fall ingen alls när man tror att man genom hot få det man vill.

Det den människan inte vet är att universum har sin egen lag som bara den rår över, och jag vet att är man ond
och hotar människor m.m så får man sitt straff, jag är stolt över att veta hur denna lag fungerar, det innebär att jag är en god människa för jag vill inte få det straffet.

Straffet i sin helhet är att man inte känner sig själv ,man är inte en lycklig människa man lever med
komplex och dålig självkänsla.

Jag vill vara fri och lycklig, det är det som dessa olyckliga människorna inte klarar av.


Med en stor respekt inför livet

MIA

INGEN ÄGER MIN TID

Hej jag skulle bara vilja framföra en mening, som passar mig väldigt bra och det är att, ingen äger min tid endast jag äger min tid och mitt liv, sen kan det missvisas ibland men det är den människans tolkning, min mening med att såra någon är alldrig min mening.Men har man mycket i sitt liv .Och loever det livsom jag gör så vet inte jag vad man  skall säga?

Jag lever livet här och nu och tyvärr så ändras livet ganska fort i den tiden vi lever.

Att leva livet andligt innebär att leva i flödet i acceptans av förändring, och förändring är varje minut vi lever, kan uppfattas som att man inte håller vad man lovar m.m men om man ser efter lite djupare i sin själ,kommer man att hitta andra sätt att se det på. Just själva meningen med livet ständig förändring KRAVLÖS KÄRLEK

Det är just det att kärleken och den sanna vänskapen har inga krav det existerar inte, har man för mycket av krav i sitt liv så måste man jobba på det, man har inte hittat sin innersta kärna.

Man är otrygg i sig självt, man måste börja lita på sig själv i alla lägen , och livet är inte spikrakt som man tänkt sig utan tvärsom en enda stor läxa till att hitta sin själ och att kunna leva i harmoni med livet. Jag är stolt över att jag kan ta kritik och ge kritik och att jag känner alla sinnen jag är medveten om varför jag känner som jag gör ock det kan vara jobbigt, i bland undrar jag om det vore bättre att leva ikontroll och krav? Men nej det är inte livet då skulle jag inte lära mig min läxa och växa som människa. Jag vet att många människor ruskar på huvudet när dom hör vad jag gör hur jag gör ja det finns många sätt dom reagerar på. Men som ni vi alla där ute jag har ett stort hjärta som jag försöker dela med mig utav och förmedla livet och att visa att man kan leva sitt liv sm man vill. Det svåra med livets läxa är att förstå varför människor dömmer utan orsak, det är svårt när man skall räcka till och det är det enda man vill räcka till för hela livet,jag vet att de människor som kan leva i kravlöshet och ständig förändrin, eller full acceptans de människorna kan förstå mig. Titta på djuren på hästarna dom kräver att vi lever kravlöst och i harmoni med livet annars fungerar det inte så mina djur mina hästar är min styrka dom lär mig vad livet innebär vi har våran tid tillsammans men ingen äger tiden ingen äger mig, den som tror sig äga mig eller tiden den ser inte livet. Den dagen som är min sista så vet jag att jag gjort mitt bästa för att visa ljusets väg det gäller bara att dom som lyckats se det ser livet, men än är det mucket kvar som skall göras.


RSS 2.0