VARFÖR?

Varför?

Jag ställer mig den frågan varje dag varför?
Varför skall man slås ner, bara för att man är den man är.Varför skall min styrka innebära att andra vill slå ner mig, håna mig. Tänk om dom visste vad det slår tillbaka tänk vad dåligt dom mår, så igentligen varför ska man lägga ner energi på detta, det är ju så enkelt som det heter att inte bry sig.

Jag tror att den dagen man slutar bry sig slutar tänka kritiskt ja, man skiter i allt ihop. Då tror jag att man lämnat sin ödmjukhet på botten och blir precis som dessa människor man blir iskall, har kommit fram till att jag kan inte släppa min ödmjukhet jag vill inte vara som dessa människor som inte kan acceptera och respektera, för dessa människor är ganska fattiga. Jag är hellre själv och väljer vad som ska beröra mig.

Det som är svårt i detta är att man vill hjälpa man vill se andra lyckas jag har inte problem med det, det jag då undrar är varför vill inte dessa människor se mig lyckas??

Jag inser mer och mer att jag blir bara mer och mer känslig,men varför känns det som att nått försöker stoppa mig?
Ibland tror jag att det är jag själv som det är fel på. Men efter djupare eftertanke så inser jag att det är andra människors projiceringar som jag brottas med, och det tar för mycket av min energi som skall räcka till mitt liv.

Så när skall man bli snäll mot sig själv och inse att min styrka är min svaghet. Det innebär att det inte är konstigt att man blir så påverkad och sjuk när man väl är där nere, eftersom att vara stark är att vara berikad av stor ödmjukhet, och det innebär att man inte är fördömmande utan ,man är levande.

-titta på djuren det går inte att lura dom hos dom måste man kunna se sin svaghet som hör ihop med styrkan och tillsammans betyder ödmjukhet äger man detta så ska man bli varse om vad djuren förmedlar jag vill påstå att djuren kommit längre i sin utveckling än människan.

Titta på min Jötunn här om dagen när jag var hos honom så talade han om för mig att jag är din vän men du måste våga se din storhet, ja vad säger man när han kommer och ställer sig med sitt huvud precis så nära att kommunikationen bara flyter, denna kille är väldigt känslig och han representerar FRIHETEN det säger mycket.

Mina  häster representerar FRIHET MOD STYRKA jag vill säga att detta ihop betyder kravlös kärlek dom vill förmedla detta och man måste våga se och känna detta. Detta är inte utbytbart detta är livet.

Så varför?, jag vet jag, känner allt för mycket. Det kanske är så att har man valt denna väg att vandra, den mediala den öppna vägen, ja då kan man inte sluta känna sluta bry sig. Men man måste samtidigt förstå att så många människor inte vet bättre dom är på en helt annat plan . Kanske det som är så svårt kanske därför det är meningen att umgås med likasinnade som förstår utan ord utan konflikter människor som valt att leva.

Kan först dessa människor som lider av kontroll och stänger av det dom inte vet är att dom missar så mycket i livet, för livet innebär känslor och utmaningar bra och dåliga, men jag trots all byter nog inte livet i nuet mot kontroll och att bli styrd.

Nä så här är det,människor har ätit på mig dom har jagat mig dom kränker mig dom repekterar inte mig dom hånar mig, varför? Dom är rädd för mig och styrkan är ett hot eller rättare sagt mitt ljus lyser för starkt och det är på väg att slockna.

Tänk ett brinnande ljus vilken styrka vilket ljus, ett enda ljus kan lysa upp ett helt rum. Lågan blir ibland större ibland mindre men det lyser, men så helt plötsligt blåser det och det blir oroligt lågan vet inte var den skall vara det blir hit eller dit ett brinnande ljus behöver vindskydd och lungn och ro kan man ge ljuset det skall man få skönja dess styrka dess ljus

RSS 2.0